Handelsbetingelser:

Ebeltoft Park Hotels drift drives per 10/11 2017 af B2B Cooperation ApS
CVR: 3907 0812

Afbestillingsbetingelser:

Værelser
Afbestilling af ophold, hvor der er booket maksimalt 5 værelser kan indtil 30 dage før ankomst skriftligt annulleres uden ansvar for Dem. Afbestilling af ophold, hvor der er booket mere end 5 værelser kan indtil 60 dage før ankomst skriftlige annulleres uden ansvar for Dem.

Maksimalt 5 værelser
Ved annullering mellem 15 og 30 dage før ankomst, kan hotellet kræve en godtgørelse, der svarer til 50 % af total prisen for de afbestilte ophold. Ved annullering 0 – 14 dage før kan ankomst, kan hotellet kræve en godtgørelse der svarer til 100 % af total prisen for afbestilte ophold.

Mere end 5 værelser
Ved annullering mellem 30 - 60 dage før ankomst, kan hotellet kræve en godtgørelse, der svarer til 50 % af total prisen for de afbestilte ophold. Ved annullering 0 – 30 dage før kan ankomst, kan hotellet kræve en godtgørelse der svarer til 100 % af total prisen for afbestilte ophold.

Selskaber
Afbestilling af et selskabsarrangement på;
12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

Under 12 personer skal rettidigt ske skriftligt senest to uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

Ved afbestilling af hele selskabs-arrangementet eller reduktion på mere end 10pct;

Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan hotellet kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

Senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan hotellet kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

Ved manglende fremmøde (no show) har hotellet krav på fuld pris for hele arrangementet.