De nye ejere af Ebeltoft Park Hotel har siden overtagelsen 20. juli 2016 haft travlt med hele tiden at lave forbedringer.

Nyt internet, der virker på hele hotellet. Nye fjernsyn med dobbelt så mange kanaler på alle 70 værelser. Nye dyner og puder på alle værelser. En løbende udskiftning af møblerne på hotellets værelser. Det er nogle af de mest synlige fremskridt, som trofaste gæster vil bemærke, når de besøger på Ebeltoft Park Hotel.

For den nye ejer er det en gammel drøm at kunne skrive "hotelejer" på visitkortet, og i jule- og nytårsdagene kunne han til sin store glæde konstatere, at travlheden på Ebeltofts eneste tilbageværende hotel var stor. 130 boede på hotellet i julen, mens 230 gæster valgte at holde nytår Ebeltoft Park Hotel.

- Vi var nødt til at leje 39 værelser ude i byen for at have plads til alle vores nytårsgæster, fortæller en glad hotelejer.

Også januar ser tilfredsstillende ud med flere større selskaber, kurser og overnattende gæster.

- Flere rådede os til at holde ferielukket i januar, men heldigvis lyttede vi ikke til de såkaldte eksperter, siger hotelejeren.

Ebeltoft Park Hotel har generelt et godt ry, men de nye ejere besluttede hurtigt, at hotellet trænger til et løft. Det arbejde er i fuld gang. Ud over en opgradering af værelserne investeres der løbende i ny gulvbelægning på fællesarealer, ny reception med mere.

Fra 1. februar 2017 bliver Ebeltoft Park Hotel en del af kæden Small Danish Hotels. Det samarbejde forventer hotelejeren sig meget af, da Ebeltoft Park Hotel er det eneste hotel på Djursland, som er medlem af Small Danish Hotels.

En ny hjemmeside har også set dagens lys ved årsskiftet. Her har Ebeltoft Park Hotel allieret sig med webbureauet IdeFA Gruppen, som har 10 års erfaring i moderne hoteldrift på nettet.

- Det handler meget om at optimere vores markedsføring uden at bruge flere penge. Vores mål er, at flere gæster booker direkte på vores egen hjemmeside, men vi kommer heller ikke udenom, at bookingportalerne er kommet for at blive, udtaler hotelejeren.

Derfor er Ebeltoft Park Hotel igen tilmeldt otte bookingportaler, blandt andet hotel.com, booking.com og expedia.dk.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen på Ebeltoft Park Hotel