Restauranten har åben hver dag mellem kl. 12-14 og kl. 18-20

”Som udgangspunkt er vores politik, at alt kan lade sig gøre. De viste menuer er et udvalg af vores idéer. Der vil være sæsonmenuer, som skiftes efter årstiden, og samtidig vil vi med glæde tilberede alle de kendte klassikere. Har de som gæst specielle ønsker, står vi naturligvis til deres fulde disposition.” Michael Andersen, Køkkenchef

Forretter

  • Rejer med Rygeost, Grøn Gazpacho, Urtesalat, Maltcroutons og Fennikel kr. 78,-
  • Dagens Fisk med Jordskokpuré, Persillejuice, Safranskum og Syltet Rødløg kr. 88,-

 

 

 

Hovedretter

Kyllingebryst med Svamperisotto, Sæsongrønt,Tyttebær og Grillet Agurkesalat kr. 178,-

Ribeye Steak med Rødvinsglace, Sommergrønt og Nye Kartofler med Kryddersmør kr. 198,-

Desserter

  • Lun Mazarin med Syltet Solbær, Solbærsorbet og karamelsauce kr. 72,-
  • Lun Chokoladefondant med Brunet Smør Icreme, Sommerbær og Hindbærsorbet kr. 82,-

Spørg venligst tjeneren vedr. dagens børnemenu

Frokost

Serveres mellem kl. 12.00 -14.00

  • Stjerneskud kr. 138,-
  • Pariserbøf kr. 138,-
  • Smørrebrød 3 stk. efter kokkens valg kr. 108,-
  • Silde tallerken kr. 92,-