Restauranten har åben hver dag kl. 12-14 og kl. 17-20

”Som udgangspunkt er vores politik, at alt kan lade sig gøre. De viste menuer er et udvalg af vores idéer. Der vil være sæsonmenuer, som skiftes efter årstiden, og samtidig vil vi med glæde tilberede alle de kendte klassikere. Har de som gæst specielle ønsker, står vi naturligvis til deres fulde disposition.” Michael Andersen, Køkkenchef

4-retters Gourmetmenu

Gældende januar – februar – marts

Forret

  • Dagens fisk 
    m/ pocheret æg – Karl Johan mayo – persillejuice – toast 

Mellemret

  • Hummerbouillon 
    m/ kammusling – græskarflan – havtorn – kørvel – estragon 

Stegeret

  • Dådyr Pojarski  
    m/ jordskok – pommes fondant – tyttebær – rødvinsvildtglace  

Dessert

  • Æble tarte tatin
    Sorbet af grønne æbler m/ flødekaramelsauce – calvadosrosiner

Kun kr. 328,00,- per couvert 
Minimum 4 couverter 

Nyt menukort er under opbygning....

Nyt menukort er under opbygning....

Nyt menukort er under opbygning....

Nyt menukort er under opbygning....

Nyt menukort er under opbygning....