Som udgangspunkt er vores politik, at alt kan lade sig gøre. De viste menuer er et udvalg af vores idéer. Der vil være sæsonmenuer, som skiftes efter årstiden, og samtidig vil vi med glæde tilberede alle de kendte klassikere. Har de som gæst specielle ønsker, står vi naturligvis til deres fulde disposition.” Michael Andersen, Køkkenchef

Kontakt os for specifikke menuforslag på tel.: 8634 3222

Forslag til Konfirmationsmenu

Forret

  • Terrin af Kylling og Artiskok
    m/ salater – mojo – basilikum mayo – croutons  

eller 

  • Dagens Bedste Fisk
    m/ fennikel – safransauce – tomatsugo  

Hovedret

  • Kalveculotte
    m/ ristede grønsager – små bagte kartofler kalveskysauce med bacon og rosiner

Dessert

  • Pandekager Varm og Kold
    m/ hvidchokolade og jordbær

Kun kr. 388,00,- per couvert 
Ved ændring af menuen kan der forekomme prisændring

Forslag til Bryllupsmenu

Velkomstcremant

  • Saltmandler – tomatbruchetta – rodfrugtdip

Forret

  • Dagens fisk m/ fennikel – syltet løg – safransauce sprød havregrød – urtesalat

Stegeret

  • Kalvefilet m/ sæsonens grøntsager  dagens kartoffel – svampecreme rødvinssauce – persillejuice

Dessert

  • Lun chokoladefondant m/ sæsonens frugt – sorbetcreme 
  • Kaffe og kransekage

Natmad

  • Forskelligt pålæg – paté oste - brød – salater

Bryllupsmenu KUN kr. 498,- per couvert
Øl, vand og ad libitum kan tilkøbes i 5,5 timer til kr. 348,00 per pers.

4-retters Gourmetmenu

Gældende januar – februar – marts

Forret

  • Dagens fisk
    m/ pocheret æg – Karl Johan mayo – persillejuice – toast 

Mellemret

  • Hummerbouillon
    m/ kammusling – græskarflan – havtorn – kørvel – estragon 

Stegeret

  • Dådyr Pojarski  
    m/ jordskok – pommes fondant – tyttebær – rødvinsvildtglace  

Dessert

  • Æble tarte tatin
    Sorbet af grønne æbler m/ flødekaramelsauce – calvadosrosiner

Kun kr. 328,00,- per couvert
Minimum 4 couverter 

Festlige Rammer

Perfekt til alle former for selskab

Forret

  • Torsk m/ blomkål – citron – brunet smør - hasselnød kørvel/estragon 

Hovedret

  • Langtidsstegt oksefilet m/ svampebearnaise - jordskok/kartoffelpure rodfrugter persillejuice – rødvinsglace

Dessert

  • Blødende chokoladekage m/ karamelsauce   blodappelsinssorbet – kokossorbet  

KUN kr. 388,- per couvert
Min. 20 couverter

Øl, vin og vand ad libitum kan tilkøbes i 5,5 timer  til kr. 348,00,- per pers. 

Ændring af pris kan forekomme ved ændring af menu

Forårsmenu

Gældende februar – Marts - April

Forret

  • Terrin af Kylling og Artiskok
    m/ salater – mojo – basilikum mayo – croutons  

eller 

  • Dagens Bedste Fisk
    m/ fennikel – safransauce – tomatsugo  

Hovedret

  • Kalveculotte
    m/ ristede grønsager – små bagte kartofler  kalveskysauce med bacon og rosiner

Dessert

  • Pandekager Varm og Kold
    m/ hvidchokolade og jordbær 

Kun kr. 388,00,- per couvert
Minimum 10 couverter
Ved ændring af menuen kan der forekomme prisændring

Buffet nr. 1
Marineret sild og madeirasild m. ½ æg og karrysalat
Stegt fiskefilet m. citron og remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Ribbenssteg m. lun rødkål
Krondyrkølle med svampefarsering
To slags oste, Tærte og en slags fromage
Pris pr. Couvert kr. 230,- ved minimum 12 personer